Falsterbo

Var i Falsterbo med Joelle häromveckan. Kollade på fina hästar och shoppade såklart en hel del. Blev två animobyxor, två kingsland tröjor, sockar, två roeckl vantar, free-jump stigbyglar samt svarta boots med jätte mycket fårskinn på och sadeltvål som tyvärr inte kom med på bilden.
 

Usel bloggning

Har inte haft ork till att blogga dem senaste veckorna då jag jobbat som en galning och däremellan varit i stallet, sovit och festat en del!
 
Shanaia har varit rätt fin det senaste. Har ridit mycket dressyr vilket har gett resultat då hon känns rätt fin och lösgjord på marken. Vi ska tävla fälttävlan den 19 augusti på hemmaplan (forf) så tills dess har jag som mål att hon ska vara i världens form, det är framförallt konditionen och dressyren som behövs jobbas på. Hoppningen känns som rätt stadig i för tillfället, och då det bara är 90 cm i debutant är det ingen big deal direkt, eller det ska det inte vara iaf ;)
 
Var i Kvibille i torsdags och hoppa clearround. Hade tänkt rida 110 & 120 men då det ösregnade exakt hela tiden och banan låg under vatten blev det 1 m och 110 istället. Fick ett stopp på en mur i 1 m, jag red kasst och hade i förväg inte helt bestämt mig om jag skulle ta muren eller alternativhindret som var ett vanligt räcke. I 110 var jag däremot felfri. Hade ingen toppenkänsla direkt och Shanni kändes väll inte så himla flashig men med tanke på hur vädret var är jag absolut nöjd med dem resultaten.
 
 
 
 
 

RSS 2.0