resultat.

Tävlingen idag gick helt okej, fick ingen "wow-känsla" inne på banan och var lite besviken efteråt men fick ändå 61% trots flera stora missar.

Red som sagt en regional la:3. Shanaia var pigg på framridningen och låg på rätt bra och ville mest springa iväg. När vi kom in i ridhuset där tävlingen höll plats blev hon lite spänd och lugnade samtidigt ner sig... Hon är inte van vid att det ska vara en massa dressyrstaket och blommor i ridhuset vi brukar rida i var varannan dag så hon blev nog lite förvånad.

Programmet började bra iaf. Travarbetet kändes bra förutom skänkelvikningarna som var pinsamt dåligt. Kan knappt kalla det skänkelvikningar. Det är något vi måste träna mer på. Mellantraven och 10 meters volterna var nog det som var bäst på hela programmet. Skritten var seg, hon bjöd dåligt. Första galoppen var bra. Andra var lite vinligare och sedan när det skulle vara mellangalopp bytar hon istället för att öka. Dummer! Blev lite vingligt och sen när jag skulle få henne att byta tillbaka blev det korsgalopp några få steg innan hon bytade tillbaka.



Kommentarer
Postat av: Rebecka

ser ju jättefin ut på bilderna. Väldigt trevlig form :)

2011-10-03 @ 16:22:45
URL: http://rebeckawersten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0