Dagens ridning.

Får inte glömma att skriva om dagens ridpass då det gick hur bra som helst :) Jag har inte ridit ordentligt dressyr på Shanaia med dressyrträns, dressyrsadel och dressyrskydd på hur länge som helst men idag var det dags. Jag har självklart ridit henne ordentligt på marken men då har det varit mer "hoppinriktat".

Skrittade fram och av ute med Rebecca men själva passet blev inne i nya ridhuset då de blåste en massa. Travade fram henne i ett friskt tempo runt spåret och på stora volter. Ställde lite utåt och gjorde en del tempoväxlingar och försökte vara helt still med handen. Galoppen kändes stor, vinglig och oridbar i början. Galopperade bara runt spåret några varv till en början för att hon skulle hitta sin balans och gjorde sedan massa övergångar till trav där jag puschade på henne precis i övergången och var jätte lätt i handen. Efter lite öppna längs spåret och tempoväxlingar blev hon galet fin.

Blev ett lagom hårt pass med tanke på att vi tävlade igår. Hade gärna velat rida imorgon men då ska hon få vila vilket nog kan vara skönt för henne trots att hon har en massa energi för tillfället.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0