LAHOLM PÅ LÖRDAG

På Lördag ska jag och Shanaia till Laholm och rida 1m och 110. Jag har hela tiden tänkt att de va på söndag som vi skulle iväg men det var tydligen på lördag, vimsig_tjej. Det var inte så mycket starter i någon av klasserna och jag startar sent i både.. Skönt ändå, då kanske man inte lär vara borta så extremt länge vilket det gärna brukar vilja bli på hopptävlingar.


Bild från 1 m på maj-meetinget på hemmaklubben från förra året. Ser verkligen löjligt lågt ut...




Kommentarer
Postat av: erika

Men åh, vilken lyx! Jag och Mimi är i behov av en strand så att vi kan öva på att gå i vattnet, haha. Lycka till på tävlingen i helgen! Jag ska dit på söndag, så det var ju lite synd att vi inte kan spana in er live :D

2012-04-09 @ 19:07:55
URL: http://www.majimka.blogspot.com
Postat av: Maja

Vi ska dit på onsdag när det är avd B!

Det stod i proppen att det skulle vara utomhus, men det känns som om det lär flyttas in... Är det utomhus eller inomhus till helgen?



S: Jag älskar OFTAST att bo på västkusten!

Tanken var ju att jag skulle ha sadel, jag vet inte om hon någonsin varit vid havet och det var ju i alla fall första gången för oss och hon hade vilat i två dagar, haha!

Men, i all hast glömde jag sadeln, så det var bara att hoppas på det bästa! Hon är så sjukt snäll den där hästen, ibland tror jag nästan att det är något fel på henne för att hon är så snäll X)

2012-04-09 @ 19:50:04
URL: http://majagoesirish.blogg.se/
Postat av: Linn Skjetne

Lycka till i helgen, kommer gå super!

2012-04-11 @ 13:57:50
URL: http://linnskjetne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0