dressyr dressyr dressyr....

Idag blev det ännu ett dressyrpass i ridhuset, håller jag på att förvandlas till en dressyrtönt? Inte helt men nu när Shanaia är i så fin form i dressyren är hon grymt rolig att rida. Allt har kännts så lätt dem senaste dagarna och stundvis bara svävar hon fram.

Jag började rida fram likadant som igår och det kändes direkt att hon hade blivit igenomriden igår för hon var väldigt mjuk och lyhörd från början. Lite lite stelare i vänster dock men det släppte efter ett tag. Blev ett rätt hårt pass idag, vi var båda rätt trötta i slutet men bra gick det allt :D Red med det nya Sprenger bettet och hon var så fin i munnen.

Red igenom la:3 en gång och övade sedan på delarna ur programmet. Det vi behöver träna extra på är skänkelvikningarna för vänster skänkel, det blir ibland hackigt och ibland tar hon inte skänkeln helt. Förutom det gick det mycket bra, travökningarna var super och likaså galoppökningarna.

Imorgon ska jag se om det går att rida dressyr på någon av dressyrbanorna och tänkte även se om pappa kan ta lite kort :)


Shanni i sitt nya guldpannband, tyckte hon va jätte fin i det!

Kommentarer
Postat av: Rebecca Joli

Tack så mycket! Vilken otroligt vacker häst du har!

2012-02-25 @ 23:21:22
URL: http://jolisporthorses.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0